Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bettingo/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bettingo/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2699

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bettingo/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3581
Despre – Betting on Free Tips

Despre

DE CE CLAUDIU HOOD?

Ma numesc Claudiu Alexandru Petre, cunoscut in tara si strainatate sub apelativul ‘’ Claudiu Hood ‘’ .

In urma cu mai bine de 10 ani, in toamna lui 2006 ma angajam in cadrul agentiei de pariuri sportive Skybets ca operator calculator, urmand sa fac parte din echipa bookmakerilor din cadrul companiei  asociind activitatea si ca sef de sala in cadrul agentiei sportive, in acel an am inceput sa ajut colegii din facultate cat si pariorii ce plasau bilete la locul meu de munca.

In acea perioada ma axam pe MM-uri , simbolul cunoscutului 3+ , minim 3 goluri total in meci.

Alegeam pe zi 3 – 5 evenimente de acest gen si le ofeream ca sfat celor din jurul meu, dobandisem un spirit de observatie al micilor detalii in urma analizei sportive unui eveniment.

Sentimentul de reusita si de satisfactie si de recunoastere din partea celor ce imi urmau sfatul devenea tot mai intens!

Perioada 2006-2009 a insemnat o munca voluntara in sprijinul prietenilor si al jucatorilor urmand ca din 2009 sa postez 2 ani  gratuit precum un hobby in cadrul unui site/blog al comunitatii de pariori din Romania sub nicknameul creat de catre un amic > alexandramus, the grandgrandgrandnephew of Nostradamus :-).

La inceputul lui 2011 am ‘’ prins si eu gustul siteului de socializare Facebook ‘’ urmand ca ideile mele sa le impartasesc in cadrul numeroaselor grupuri de profil!

In 2012 l-am cunoscut pe Stefan Bogdan Dragusel, lucram in cadrul unui hotel din Sighisoara si m-a vizitat si am decis sa formam o pagina de facebook impreuna sub denumirea Betting on free tips, unde sa postam analize, bilete si recomandari live gratuit, masei mari de pariori ce incepea sa se formeze in Romania.

Am preferat sa mergem pe conceptul de free tips din varii motive, motivul principal, paginile si grupurile de tipul paid sau fixed tips % se inmulteau precum ciupercile.

In 2013 odata cu ziua mea de nastere ( 15.09) am lansat pe cont propriu siteul betting on free tips, in urma unei discutii amicale cu Stefan, am ales sa merg de unul singur mai departe, avand mai mult timp liber si avand entuziasmul ultimilor 7 ani de recomandari gratuite.

Siteul a avut parte de 3 modificari in ultimii 3 ani, in privinta designului sau a sablonului, urmand ca aceasta versiune sa ramana cea corecta. Corecta in perspectiva in care am alaturi acum o echipa IT profi si un sablon destul de larg!

Viata mea in momentul de fata inseamna:

Toate activitatile raman voluntare

De ce? Doar din dorinta de a ajuta!

Pastrati bucuria de a ajuta pe cei aflati in suferinta si impartasiti-o cu cei pe care ii intalniti!

  • Familia
  • Iubita – prietenii – urmaritorii
  • Proiectul Betting on free tips
  • Lansarea cartii Betting on free tips – Claudiu Alexandru Petre – Claudiu Hood la data 15.09.2016
  • Actiunile umanitare lunare ce le intreprind din 2014 pana in prezent
  • Concursurile ce le organizez din 2014 pana in prezent.
  • Urmand in viitor sa creez o asociatie umanitara sub denumirea ‘ Claudiu Hood ‘